Yeni normalleşmenin ilk antrenmanı gerçekleşti

Rüstemler Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar yeni normalleşme döneminde kapılarını basın mensuplarına açtı.

Büyütmek için resme tıklayın

SPOR264.COM:-

Liglerin 18 Temmuz'da başlayacağının açıklanmasının ardıdan yeşil-siyahlılar çalışmalarına 27 Mayıs tarihiyle basına kapalı bir şekilde başlamıştı.

1 Haziran itibariyle yeni normalleşme dönemine girilmesinin ardından Sakaryaspor ilk kez tesislerin kapılarını basına açtı. Rüstemler Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın bir kısmı TV264 ekranlarında canlı olarak yayınlandı.

Teknik direktör Şaban Yıldırım eşliğinde gerçekleşen antrenmana yurt dışında bulunan ve uçuşların açılmasını bekleyen Dennis Kaya ile tedavisi devam eden Nuri Fatih Aydın katılmadı.

"ALTYAPI İÇİN ÇOK CİDDİ ÇALIŞIYORUZ"

Basına açık olan ilk antrenmanda TV264 muhabiri Erhan Kaytanbay'a açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Basın Sözcüsü Semih Çiftçi, "Yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından yönetim ve hocalarımızla birlikte basınla buluşma kararı aldık. Basınsız bu işler olmuyor, o yüzden normal hale döndük. Bizde gelemiyorduk, bizde uzaktık takımdan, şimdi artık hep birlikte bu işlere başladık. Dennis Almanya'dan gelemediği için ayın 4'ünde gelecek, yurt dışı uçuşları açılmadığı için. Nuri Fatih Aydın'da tedavisine İstanbul'da devam edildiği için o eksik. Geri kalan herkes antrenmana katıldı." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Sakaryaspor Futbol Okulu konularına da değinen Çiftçi, "Onunla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Dünyanın en gelişmiş futbol kulüplerinin altyapılırını örnek alarak yapmış olduğumuz çalışmalar var. Pazartesi gününe kadar inşallah bu çalışmaları tamamlandırıp, noktalandırıp tarihlerle alakalı, çalışmalarla alakalı kamuoyunu bilgilendirme yapacağız. Çok ciddi çalışıyoruz. Sakaryaspor'un geleceği ile alakalı. Çünkü altyapı olmazsa olmaz. Gördük yani buradan ne futbolcular çıktı. Biz tekrardan buraya yöneldik, burayı aktif hale getireceğiz ve çokta ciddi çalışıyoruz." dedi.

02 Haz 2020 - 00:00 - Sakaryaspor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Spor 264 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Spor 264 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Spor 264 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Spor 264 değil haberi geçen ajanstır.