Basketbolda yeni koç Ozan Bulkaz

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'da başantrenörlüğe Ozan Bulkaz getirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Takımızın yeni başantrenörü Ozan Bulkaz! Daha önce ligimiz ekiplerinden Uşak Sportif ve Trabzonspor takımlarını çalıştıran Ozan Bulkaz, bu sezon daha güçlü olmak için bizimle!"

Sakarya ekibi, Ozan Bulkaz yönetiminde ilk maçına, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında 5 Aralık Çarşamba günü evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkacak.

Takımda, 2016-2017 sezonundan bu yana başantrenörlük görevini üstlenen Selçuk Ernak ile dün karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı.

02 Ara 2018 - 02:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Spor 264 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Spor 264 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Spor 264 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Spor 264 değil haberi geçen ajanstır.