Hakem Karaoğlan UEFA CORE kampında!

Sakarya'nın FIFA kokartlı hakemler Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar, UEFA tarafından İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen UEFA CORE Consolidation kampına katıldı.

FIFA kokartlı hakemler Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar, UEFA tarafından İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen UEFA CORE Consolidation kampına katıldı.

Türkiye  Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, UEFA'nın bu sene ilk kez uyguladığı yeni uluslararası hakemler için oluşturulan gelişim programına dahil edilen Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a, ocak ayında UEFA tarafından mentörler atandığı bildirildi.


Mentörler tarafından 10 ay boyunca Atilla Karaoğlan ile Erkan Özdamar'ın yerel ve uluslararası müsabakalarının izlendiği, kişisel değerlendirmeleri, gelişimleri aylık periyotlarda takip edildiği, sonucunda da kursun ikinci bölümüne davet edildikleri aktarıldı.  

29 Eyl 2023 - 11:19 - Futbol


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Spor 264 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Spor 264 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Spor 264 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Spor 264 değil haberi geçen ajanstır.