Sakaryaspor yaz futbol okulları eğitimlerine devam ediyor

Sakaryaspor yaz futbol okulları eğitimlerine devam ediyor. Sakaryaspor Gençlik Gelişim koordinatörü Talip Toprak, Sakaryalıların futbol okuluna olan ilgisi ve futbol okulunun yenilenen akademik kadrosu hakkında Medyabar ve Spor264’e konuştu.

Metin Osman
Metin Osman Tüm Haberleri
Sakaryaspor yaz futbol okulları eğitimlerine devam ediyor
Sakaryaspor yaz futbol okulları eğitimlerine devam ediyor
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Spor264.com.tr

Sakaryaspor Yaz Futbol Okulları çalışmalarına devam ederken dikkat çeken bir projeye imza atıldı. Öğrenciler ve veliler aynı sahada aynı anda antrenman yaparak gençlerin futbola olan ilgileri arttırılmaya çalışıldı. 

Sporcuların ve ailelerin katılımları hakkında konuşan Talip Toprak, “Yaz okullarımız bir aydır devam etmekte. Beklediğimizin üzerinde bir katılım var. Bu sene tamamen değişmiş bir antrenör kadromuz var, hocalarımızın hepsi üniversite mezunu eğitimciler. Hocalarımızın eğitimli olması da meyvelerini vermeye başladı.400’ün üzerinde katılımımız var, bu sene tüm ilçelerle birlikte hedeflediğimiz öğrenci sayısı bin 500 seviyelerinde ve bu sayıya en yakın zamanda ulaşacağımızı düşünüyorum. Şu anda kontenjanlarımız dolduğu için öğrenci alamıyoruz, sadece ön kayıt yapabiliyoruz. Yeni ders saatleri açıldığı zaman ön kayıt yaptığımız sporcularımızın antrenmanlarına başlıyoruz” diyerek katılım hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Sosyal proje”

Yaz okullarının yenilenen akademik kadrosu hakkında bilgiler veren Toprak, “Bu sene yeni bir konseptimiz var. Önceden öğrenciler sahada antrenman yaparken veliler tribünde izliyordu, artık velilerimizi de ayda bir kere sahaya indireceğiz. Öğrencilerin yaptığı idmanları yaptıracağız. Bu bir sosyal projedir, amacımız velileri de işin içine katarak kaynaşma sağlamak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

23 Tem 2022 - 10:23 - Sakaryaspor

Mahreç  Metin Osman


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Spor 264 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Spor 264 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Spor 264 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Spor 264 değil haberi geçen ajanstır.